top of page

Customers say ...

and that's the icing on the cake 

Vanessa P.

inspiration to become a better person

I just wanted to let you know I still think a lot of the tools you shared with us during this training and how you had a good impact on me.

Not only in professional life but also in my private life.

 

I wanted to thank you once more for the tools and inspiration to become a better person.

Nadège I.

 

Loopbaanbegeleiding heeft mij geholpen om stap voor stap opnieuw vertrouwen in mijzelf te krijgen. Mijn coach heeft me geholpen mijn kennis en talenten terug naar waarde weten in te schatten en mij geholpen om prioriteiten te stellen. Haar goodwill en haar goede humeur hebben me terug energie gegeven en de zin om elders opnieuw te beginnen werken.  Een positieve aanpak die me liet openbloeien aangezien ik vandaag een interessante job heb in een bedrijf dat bij mij past.

een positieve aanpak die me liet openbloeien 

Jessica B.

De passage van Muriel in mijn leven, als mijn loopbaancoach, heeft de knoop ontward en mijn onzekerheid doen verdwijnen. Samen maakten we werk van enkele essentiële vraagstukken; wat vind ik belangrijk en waar word ik gelukkig van op het werk? Waar liggen mijn talenten en wat zijn de bijhorende valkuilen? Muriel leerde me dat te vertalen naar concrete elementen in mijn dagelijkse werk.

de knoop ontward en onzekerheid weg

Rob P.

Samen met mijn coach heb ik aan de hand van verschillende oefeningen duidelijkheid gekregen op vlak van mijn sterke en zwakke punten. Verder is het duidelijk geworden wat ik nodig heb in een job, wat voor mij belangrijk is en wat mij motiveert om mijn job goed te doen.

duidelijkheid gekregen op vlak mijn sterke en zwakke punten

Veronique D.

Muriel loodste mij doorheen een kanjer van een professionele midlife crisis. Ik had het gevoel dat ik helemaal vast zat. Ik wou iets anders maar wist niet wat. Te veel interesses, te veel (gekke) dromen. De keuzestress maakte me onzeker en knaagde aan mijn zelfbeeld. De coaching van Muriel hielp mij alles weer in het juiste perspectief te zetten. Muriel voelt haar coachees perfect aan en reikt precies de juiste handvaten. Haar aanpak bracht inzicht en bijgevolg rust in mijn hoofd. Ik zag ook in dat kiezen niet noodzakelijk gelijk hoeft te zijn aan verliezen. Muriel is een topcoach die het beste naar boven brengt bij mensen. Van harte dank Muriel! 

bracht inzicht en bijgevolg rust in mijn hoofd

Ilse D.

Je merkte meteen dat ze haar werk met overtuiging en plezier deed en haar enthousiasme werkte dan ook aanstekelijk. Ze bleek achteraf dan ook een geweldige, motiverende coach te zijn. Onze gesprekken en de oefeningen die ik thuis maakte, hielpen me alles op een rijtje te zetten.

haar enthousiasme werkt aanstekelijk

UNLOCKPOTENTIAL_LOGO_RGB.png
bottom of page